Narrowcasting Hardware
Narrowcasting Oplossingen


Creatieve content op maat

Om doelgericht te communiceren via narrowcasting schermen, is creatieve content natuurlijk enorm van belang. En dat daar niet altijd de focus op ligt, beseffen wij heel goed. Daarom kun je voor de grafische opmaak van jouw narrowcasting content altijd gebruik maken van onze expertise. Volledig in lijn met jouw huisstijl.

Losse templates

Binnen no-time staat er een aansprekend en professioneel narrowcasting template voorzien van jouw bedrijfslogo, huisstijl, gebruikte fonts en de juiste kleuren. Binnen het op maat gemaakte narrowcasting template kunnen de volgende media types getoond worden:

  • Afbeeldingen, animaties of teksten
  • Filmpjes via YouTube of eigen geüploade video's
  • Weersinformatie: weer vandaag, buienradar en vooruitzichten
  • Social media: tonen van Tweets, berichten van Facebook en Instagram posts
  • OV-informatie: overstapmogelijkheden, andere vervoersvormen en toegankelijkheid

Template-packs

Naast losse templates creëren we ook template packs. Een template-pack bestaat uit een set van drie templates, waar meerdere pagina's van gemaakt kunnen worden, en een masterpage. Door de gebruiksvriendelijke software zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Zo bereik je precies de juiste doelgroep met de juiste boodschap. Benieuwd naar de mogelijkheden van een template-pack? Neem dan contact met ons op!

Dolfinarium
Isala
Cultuurgebouw
Karcher
Sterkliniek
Sony
Amc
Heiploeg
Dova
Ijb Groep
Nhl Stenden
Strukton
Qbuzz
Antoniuszorggroep
Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!