Boekenberg 1920X400px
Narrowcasting Oplossingen


Narrowcasting voor bibliotheken

Narrowcasting voor bibliotheken? Je verwacht het niet zo snel op een plek met veel boeken. Toch zijn narrowcasting schermen zeer geschikt voor het effectief communiceren van nieuwe boeken, aankomende evenementen, boekbesprekingen of gewoon de openingstijden van de bibliotheek. 

De weg vinden dankzij narrowcasting 

Het inzetten van narrowcasting beeldschermen in bibliotheken of boekhandels is de oplossing om de enorme hoeveelheid informatie te communiceren. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie over de nieuwste thrillers, de top 10 beste kinderboeken of een themaweek. Een nieuw boek op voorraad? Dan kan de cover getoond worden op het schermen samen met de locatie waar het boek gevonden kan worden. En de onervaren bibliotheekbezoekers die niet weten waar ze moeten beginnen met zoeken? Narrowcasting beeldschermen kunnen ingezet worden als wegwijzer waardoor klanten naar de plek worden geleid waar ze het boek kunnen vinden dat ze zoeken. 

Essentieel onderdeel van de dienstverlening

Narrowcasting beeldschermen in bibliotheken worden niet alleen ingezet als communicatiemiddel maar meestal ook als essentieel onderdeel van de dienstverlening. De nieuwe technologie kan goed worden ingepast in de rustige omgeving van bibliotheken. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bepalen we de meest strategische plekken voor de narrowcasting beeldschermen zodat bezoekers op elk juist moment geinformered worden over lezingen, events, speciale boekenweken of de nieuwste boeken. Uiteraard verzorgen we ook de installatie en het onderhoud van het systeem.

Cases
Honda Logo
Leger Des Heils (1)
Cultuurgebouw
Qbuzz
Karcher
Sony
Arnhem
Gemeente Heerenveen (1)
Patyna (1)
Isala
Sterkliniek
Amc
Heiploeg
Ijb Groep
Strukton
Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!