Bibliotheek Kennemerwaard Featured
Narrowcasting Oplossingen

Effectieve narrowcasting oplossing voor Bibliotheek Kennemerwaard

Bibliotheek Kennemerwaard regelt al het bibliotheekwerk in de gemeenten Castricum, Alkmaar, Bergen en Heerhugowaard. De organisatie beschikt over 13 verschillende vestigingen en bedient een groot werkgebied van ongeveer 200.000 inwoners. In alle 13 vestigingen vindt je een enorme collectie aan boeken, bladmuziek, cd's en dvd's.

De rol van narrowcasting

Voor de grootste vestiging van Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Alkmaar Centrum, hebben we een groot aantal narrowcasting schermen geleverd. De vestiging in Alkmaar is onlangs verbouwd en ingericht volgens een nieuw retailconcept. Dit is een concept waarbij onder andere de inrichting, presentatie en collectie op basis van winkelformules is ontwikkeld. Net als in een moderne boekenwinkel is het de bedoeling dat mensen worden verrast en verleid om zoveel mogelijk materialen uit de collectie mee naar huis te nemen. Binnen dit concept sluit narrowcasting perfect aan bij het gericht informeren van bezoekers. Met trots werden wij gevraagd dit voor de vestiging Alkmaar Centrum te realiseren en op lange termijn voor meer vestigingen!

Speak als narrowcasting partner

Het narrowcastingproject werd binnen drie weken opgeleverd: ruim op tijd voor de opening van de vernieuwde vestiging. Voor dit project zijn er verschillende templates gebouwd waaronder een template voor het gebruiken van YouTube. Op locatie zijn drie schermen geïnstalleerd inclusief de software geïnstalleerd. Aansluitend is er ook een training gegeven voor het gebruik maken van het CMS.

Rita van Muiswinkel, beleidsmedewerker bij Bibliotheek Kennemerwaard, was betrokken bij de aanbesteding: “Tijdens het vooronderzoek stuitten we al vrij snel op Speak als geschikte partner. Speak had namelijk al eerder voor verschillende bibliotheken naar tevredenheid narrowcasting gerealiseerd. Speak reageerde heel snel tijdens het gehele proces en heeft ons perfect begeleid. Bovendien is het ideaal dat we straks de narrowcasting voor meerdere vestigingen vanuit een centraal punt kunnen aansturen. Dankzij narrowcasting kunnen we ons nog beter richten op specifieke doelgroepen in onze bibliotheken. Kortom, wij zijn zeer tevreden!”

Dierenarts Sterkliniek Thumb
Sterkliniek Nederland
Narrowcasting
Shutterstock 433564669 (1)
OSG Singelland
Narrowcasting
Honda Logo
Leger Des Heils (1)
Cultuurgebouw
Qbuzz
Karcher
Sony
Arnhem
Gemeente Heerenveen (1)
Patyna (1)
Isala
Sterkliniek
Amc
Heiploeg
Ijb Groep
Strukton
Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!