Narrowcasting Hardware
Narrowcasting Oplossingen


Narrowcasting voor onderwijs

De afgelopen jaren is in het onderwijs veel gebeurd op het gebied van digitale visuele communicatie waardoor narrowcasting niet meer weg te denken is. Vervang daarom snel het ouderwetse prikbord en zet narrowcastingsschermen in om leerlingen en leraren realtime te informeren.

Communiceer effectief met leerlingen

Omdat je precies weet wie je doelgroepen zijn, is narrowcasting in het onderwijs heel geschikt. Of het nu gaat om een basisschool, primair onderwijs of universitair onderwijs. In veel gevallen gaat het om het informeren van de leerlingen, studenten en niet te vergeten de docenten. Afhankelijk van het type onderwijs zal de content verschillen. wil je graag de leerlingen voorzien van informatie? Koppel het met je leerlingeninformatiesysteem en breng leerlingen direct op de hoogte van roosterwijzigingen, afwezige docenten, aankomende activiteiten, of het dagmenu in de kantine.

Uitstekende oplossing voor leraren

In grotere scholen of campussen kan narrowcasting goed worden ingezet op het gebied van wayfinding: via de narrowcastingschermen wordt de weg gewezen. Kies je ervoor om ook de leraren te informeren? Inspireer de leraren met het weergeven van verjaardagen, aankomende activiteiten, interne vacatures of foto's en video's van uitjes. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken rondom digitale signage en narrowcasting in het onderwijs. Dit start met advies over de beste plekken om schermen op te hangen tot de juiste hardware, software en content. Uiteraard verzorgen we ook de installatie en het onderhoud van het systeem.

Cases
Honda Logo
Leger Des Heils (1)
Cultuurgebouw
Qbuzz
Karcher
Sony
Arnhem
Gemeente Heerenveen (1)
Patyna (1)
Isala
Sterkliniek
Amc
Heiploeg
Ijb Groep
Strukton
Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!