Dolfinarium 1920X400px
01 Case Dolfinarium

Dolfinarium Hardewijk

Dolfinarium Hardewijk is het park waar dromen uitkomen. Dit waterdierenpark is het enige Dolfinarium van Nederland en het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Nergens anders in Nederland zie je zo veel bijzondere zeezoogdieren bij elkaar.  Een uniek park wat ook mee moet gaan met het snelle digitale tijdperk.

Extra communicatiemogelijkheid

Jaarlijks komen er ongeveer 600.000 bezoekers naar het Dolfinarium die na een dagvullend programma een hapje willen eten in de verschillende restaurants. De uitgelezen plekken om bezoekers eenvoudig op de hoogte te stellen van het nieuwe menu of speciale aanbiedingen. '' We zijn actief op Facebook, Instagram en op onze eigen website maar we wilden net wat meer: bezoekers moeten in één opslag kunnen zien wat we te bieden hebben'' aldus Coen Zwolsman, commercieel teamleider van Dolfinarium. 

Eenvoudig, snel en voordelig

Dolfinarium Hardewijk beschikt over verschillende eetgelegenheden waaronder Restaurant de Andersom en het Onder Odiezee Café. In beide restaurants hangen de narrowcasting schermen op strategische plekken zodat de bezoekers snel op de hoogte zijn van het dagmenu, kortingdeals of de nieuwste maaltijden. Voor een variërende afspeellijst wordt er ook andere content getoond op de narrowcasting schermen: foto's van de dolfijnen, korte video's van de voorstellingen, het weer, buienradar, het laatste nieuws en de sociale media pagina's zoals Instagram en Facebook. 

Gebruiksvriendelijke narrowcasting oplossing

De narrowcasting schermen zijn niet alleen handig voor de gasten maar ook voor de medewerkers. Zo is het mogelijk om met behulp van de gebruiksvriendelijke software een accurate weergave van de keuken te tonen op ieder moment van de dag. De medewerkers kunnen de narrowcasting schermen eenvoudig bedienen. Medewerkers kunnen in een handomdraai gerechten toevoegen, maar ook prijzen en menu’s aanpassen.

'' Wij zijn erg tevreden over de totale narrowcasting oplossing die Speak ons geleverd heeft. De narrowcasting schermen in combinatie met de gebruiksvriendelijke software is voor ons een perfecte manier om extra uitingen naar buiten te brengen.  Dankzij proactief advies van Speak zien wij nog veel meer mogelijkheden om ons eigen TV kanaal uit te breiden. '' 

 

Honda Logo
Leger Des Heils (1)
Cultuurgebouw
Qbuzz
Karcher
Sony
Arnhem
Gemeente Heerenveen (1)
Patyna (1)
Isala
Sterkliniek
Amc
Heiploeg
Ijb Groep
Strukton
Bel mij terug

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!